Offerte aanvragen

Woning ontruimen in Amstelveen

Snel en voordelig uw woning ontruimen in Amstelveen? 247/7 Ontruiming & Service helpt graag met de ontruiming van uw (senioren)woning, appartement, zorgkamer, bedrijfspand of bergruimte. Ook voor het ontruimen en reinigen van sterk vervuilde woningen kunt u ons inschakelen.

Zorgkamer ontruimen in Amstelveen
Een zorgkamer dient vaak binnen 5 kalenderdagen te zijn leeggeruimd. Een kamer in een hospice soms al binnen 24 of 48 uur. Waarschijnlijk heeft u genoeg te regelen en maar weinig tijd voor het opruimen van de boedel uit de zorgkamer. Wij helpen u graag bij het respectvol leegruimen van de zorgkamer.

Bedrijfsruimtes of opslag ontruimen in Amstelveen
24/7 Ontruiming & service is u graag van dienst. Wij komen vrijblijvend bij u langs om door te nemen wat uw wensen zijn, daarna ontvangt u van ons een offerte op maat.

Extra ontruimingsdiensten
Naast het ontruimen bieden wij tevens diverse aanvullende diensten aan om uw ontruiming in Amstelveen zorgeloos te laten verlopen. Denk hierbij aan schoonmaken, desinfecteren, kleine onderhouds- en herstelwerkzaamheden zoals; het verwijderen van behang, schilderen, witten of bijvoorbeeld het verwijderen van trapbekleding en vloerbedekking. Tevens kunnen wij uw boedel tijdelijk opslaan of op verantwoorde manier afvoeren.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op de dag dat u contact opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de te ontruimen ruimte en voorzien u dezelfde dag nog van een passende en altijd scherpe offerte.

Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de ontruiming voor u starten.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down