Woning ontruimen? 24/7 Ontruiming & Service
Offerte aanvragen

Woning ontruimen in Amsterdam

Snel en tegen een scherp tarief uw woning ontruimen in Amsterdam? Wij zijn zeer actief in de regio Amsterdam en helpen u graag met de ontruiming van uw (senioren)woning, appartement, zorgkamer, bedrijfspand of bergruimte. Maar ook een sterk vervuilde woning ontruimen in Amsterdam doen wij graag. Omdat wij weten hoe fijn het is als men nadien in een opgeruimde en schone woning verder kan leven. Soms is daar wat extra hulp bij nodig, wij geven dat graag.

Naast het ontruimen bieden wij tevens diverse aanvullende diensten aan om uw ontruiming in Amsterdam zorgeloos te laten verlopen. Denk hierbij aan schoonmaken, desinfecteren, kleine onderhouds- en herstelwerkzaamheden zoals; behang verwijderen, witten, schilderen of bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking en trapbekleding.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op de dag dat u contact opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de te ontruimen ruimte en voorzien u dezelfde dag nog van een passende en altijd scherpe offerte.

Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de ontruiming voor u starten.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down