Offerte aanvragen

Woning ontruimen in Den Haag

Snel en tegen een scherp tarief uw woning ontruimen in Den Haag? Wij zijn zeer actief in de regio Den Haag en helpen u graag met de ontruiming van uw woning, appartement, zorgkamer, seniorenflat, bedrijfspand of bergruimte. Ook voor het ontruimen van een sterk vervuilde woning in Den Haag kunt u ons benaderen. Wij weten hoe lastig het is hulp in te roepen, maar schroom niet, wij doen dit met regelmaat. Wij doen dit met plezier omdat wij weten hoe fijn het is als men nadien in een opgeruimde en schone woning verder kan leven. Soms is daar wat extra hulp bij nodig, wij bieden die hulp graag aan.

Naast het ontruimen bieden wij tevens diverse aanvullende diensten aan om uw ontruiming in Den Haag zorgeloos te laten verlopen. Denk hierbij aan schoonmaken, desinfecteren, kleine onderhouds- en herstelwerkzaamheden zoals; behang verwijderen, witten, schilderen of bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking en trapbekleding. Indien er sprake is van een verhuizing naar een seniorenwoning kunnen wij naast de ontruiming ook tijdelijke opslag van de inboedel voor u regelen. Zo kunt u later bepalen wat u met deze zaken wilt doen.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op de dag dat u contact opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de te ontruimen ruimte en voorzien u dezelfde dag nog van een passende en altijd scherpe offerte.

Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de ontruiming voor u starten.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down