Offerte aanvragen

Woning ontruimen in Hoofddorp

Snel en tegen een scherp tarief uw woning ontruimen in Hoofddorp? Neem contact op met 24/7 Ontruiming & Service. Wij zijn gevestigd in Hoofddorp en helpen u graag met de ontruiming van uw woning, appartement, zorgkamer, seniorenflat, bedrijfspand of bergruimte. Aanvullend aan de ontruiming kunnen wij tevens uw boedel tijdelijk opslaan, afvoeren of verhuizen.

Heeft u een sterk vervuilde woning in Hoofddorp? Ook daarvoor u ons benaderen. We ontruimen de woning volledig, de inboedel voeren wij af. De woning wordt leeg en gereinigd aan u opgeleverd.

Naast het ontruimen bieden wij tevens diverse aanvullende diensten aan om uw ontruiming in Hoofddorp zorgeloos te laten verlopen. Denk hierbij aan schoonmaken, desinfecteren, kleine onderhouds- en herstelwerkzaamheden zoals; behang verwijderen, witten, schilderen of bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking en trapbekleding.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op de dag dat u contact opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de te ontruimen ruimte en voorzien u dezelfde dag nog van een passende en altijd scherpe offerte.

Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de ontruiming voor u starten.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down