Offerte aanvragen

Woning ontruimen in Rotterdam

Uw woning ontruimen in Rotterdam snel en voordelig ontruimen? Wij helpen u graag met de ontruiming van uw (senioren)woning, appartement, zorgkamer, bedrijfspand of bergruimte. Ook voor het ontruimen van een sterk vervuilde woning in Rotterdam kunt u ons inschakelen. Wij weten hoe fijn het is als men nadien in een opgeruimde en schone woning verder kan leven. Soms is daar wat extra hulp bij nodig, die hulp bieden wij graag aan.

Naast het ontruimen bieden wij tevens diverse aanvullende diensten aan om uw ontruiming in Rotterdam zorgeloos te laten verlopen. Denk hierbij aan schoonmaken, desinfecteren, kleine onderhouds- en herstelwerkzaamheden zoals; het verwijderen van behang, schilderen, witten of bijvoorbeeld het verwijderen van trapbekleding en vloerbedekking. Wij kunnen uw woning opleverklaar maken en aanwezig zijn bij de oplevering aan de verhuurder.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op de dag dat u contact opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de te ontruimen ruimte en voorzien u dezelfde dag nog van een passende en altijd scherpe offerte.

Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de ontruiming voor u starten.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down