Offerte aanvragen

Woning ontruimen in Weesp

Snel en tegen een scherp tarief uw woning ontruimen in Weesp? Wij zijn zeer actief in de regio Weesp en helpen u graag met de ontruiming van uw (senioren)woning, appartement, leegruimen zorgkamer, bergruimte of de ontruiming en reiniging van een vervuilde woning.

Wij zijn ook beschikbaar voor de ontruiming van uw bedrijfspand in Weesp.

Naast het ontruimen bieden wij tevens diverse aanvullende diensten aan om uw ontruiming in Weesp zorgeloos te laten verlopen. Denk hierbij aan schoonmaken, desinfecteren, kleine onderhouds- en herstelwerkzaamheden zoals; behang verwijderen, witten, schilderen of bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking en trapbekleding. Tevens kunnen wij tijdelijk boedel verhuizen, tijdelijk opslaan of op verantwoorde wijze afvoeren.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op de dag dat u contact opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de te ontruimen ruimte en voorzien u dezelfde dag nog van een passende en altijd scherpe offerte.

Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de ontruiming voor u starten.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming direct opgeven

Door onderstaande informatie te verstrekken kunnen wij direct een goede indicatie geven van de kosten. U mag dit ook leeglaten en deze gegevens per telefoon verstrekken. Vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


Details ontruiming telefonisch doorgeven

Indien u de details van de ontruiming liever per telefoon doorgeeft , vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down