Offerte aanvragen

Project impressie

Ontruiming en verhuizing van mijn inboedel

Voor:
Na:

Projectomschrijving

Het transport van mijn KUNST collectie plus een deel van mijn inboedel moest worden verhuisd van Utrecht naar Vlieland. En het leegmaken van de woning volgens alle regels van de woningbouwvereniging. Een telefoontje met 24/7 Ontruiming & Service leverde meer op dan ik ooit zou kunnen zeggen.

De kracht van dit bedrijf zit hem met name in de zorgvuldigheid en snelheid waarmee ze te werk gaan. De perfecte bereikbaarheid, de telefoon/emailberichten worden meteen afgehandeld. Deze mensen kwamen de zelfde dag nog om alles in kaart te brengen, een offerte te maken en een planning samen te stellen. Een dag voor de verhuizing kwamen ze met een vrachtwagen om alles op tijd en zorgvuldig in te laden. Er was nagedacht over het vervoer van de kunstwerken, heel belangrijk voor mij dat dit op een professionele manier zou plaats vinden.
De dag van de verhuizing, mooi op tijd, alleen de laatste dozen werden ingeladen en we waren op tijd bij de boot. En op Vlieland werd alles binnen de geplande tijd keurig op zijn plek gezet. Daarna gingen ze van start met het leeg halen van de woning in Utrecht. Een onwaarschijnlijk grote, zware klus die op tijd moest worden afgerond. En ze gingen door tot alles af was, wat een fantastische indruk heeft dit bedrijf achtergelaten.

Ze maken mogelijk, wat ik zelf niet voor mogelijk heb gehouden. Betrouwbaar, keihard werken en doorgaan tot alles op een perfecte en professionele manier is afgehandeld. Dankbaar ben ik met deze mensen van goud en wat hebben ze een grote, in mens grote zorg van me afgenomen. Het is zo’n geweldige ervaring om je hele hebben en houwen uit handen te geven en toe te vertrouwen aan mensen die daarin zijn gespecialiseerd. Ze bestaan nog, mensen die hun vak verstaan en perfect en betrouwbaar werk afleveren. Ik maak dan ook een diepe buiging voor deze mannen!

Marco en Said, wat hebben jullie een super prestatie geleverd en wat ben ik BLIJ. Ga zo door en ik zal deze ervaring delen.

Direct uw offerte? bel ons!
+31627875835
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down