Offerte aanvragen

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing is er veelal sprake van een verhuizing naar een kleinere woning. Dat komt met de nodige zorgen. Zeker als er sprake is van tijdsdruk. Wij begrijpen als geen ander dat het verhuizen naar een seniorenwoning of zorgflat vraagt om extra aandacht, geduld en inlevingsvermogen. Niets vervelender dan een verhuizer die voortdurend in uw nek hijgt waardoor er beslissingen worden genomen die men later betreurt.

24/7 Ontruimingservice helpt u bij de verhuizing. Wij hebben ervaring met het verhuizen, het ontruimen van woningen en appartementen en tijdelijke opslag van uw boedel. Wij bespreken de verhuizing uitgebreid met u en zorgen dat het verhuizen van uw boedel met uiterste zorg wordt uitgevoerd.

Zorgeloos verhuizen

Passen de meubelen wel in de seniorenwoning? Moeten al die schilderijen echt mee? Er komt veel kijken bij een verhuizing, zeker bij een verhuizing naar een kleinere woning of serviceflat. Wij weten als géén ander hoeveel impact dat kan hebben. Het verhuizen van ouderen naar een seniorenwoning is ons specialisme. We helpen u graag om de verhuizing zorgeloos te laten verlopen. 

24/7 seniorenverhuizing, diensten

Weet u niet zeker of alles past? Wij kunnen tijdelijk zaken voor u opslaan, dan kunt u later bepalen wat u er mee wilt doen. Wilt u bepaalde spullen direct afvoeren, geen probleem. Wij beschikken over de benodigde vaardigheden en vergunning om dat voor u te doen. 

Wij komen graag persoonlijk op bezoek om de gehele verhuizing rustig met u door te nemen en te bepalen met welke diensten wij uw verhuizing zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Wij bieden u de volgende diensten aan:

  • Inpakken en uitpakken
  • Boedel op de plek zetten
  • Boedel afvoeren
  • Tijdelijke opslag
  • Ontruiming huidige woning
  • Opleverklaar maken huidige woning

Spoedverhuizing binnen 2 dagen

Moet de verhuizing met spoed worden uitgevoerd? Wij kunnen de boedel vaak al binnen 1 à 2 dagen verhuizen. Bel ons op 06 278 758 35  zodat we direct met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Tijdelijke opslag inboedel

Wanneer u na een ontruiming van een woning of verhuizing nog niet weet wat u met bepaalde goederen wilt doen of wanneer er tussen de oplevering van uw oude woning en de nieuwe woning enige tijd zit, bieden wij u de mogelijkheid uw inboedel tijdelijk bij ons op te slaan.

Verhuisbedrijf

Ons specialisme is het verhuizen van ouderen. Maar u kunt ons ook benaderen voor alle andere verhuizingen, inclusief de extra diensten zoals het ontruimen en opleverklaar maken van uw woning of bedrijfspand, tijdelijke opslag van inboedel of inventaris of afvoer van boedel of vernietiging van uw archief. Wij zijn actief in heel Nederland en zijn in het bezit van een certificaat van de NIWO. Door dit certificaat zijn wij bevoegd om uw boedel te vervoeren en af te voeren.

Verhuizen, wat kost dat? Vraag hier uw offerte aan!

Bel ons direct voor een afspraak!
Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down