Offerte aanvragen

Beoordelingen 24/7 Ontruimingservice

Bekijk hieronder de beoordelingen van onze recente opdrachtgevers. U zult zien dat meeste reacties zeer positief zijn. Neem gerust contact met ons op zodra u overtuigd bent. Wij verzorgen graag uw ontruiming of verhuizing!

122 beoordelingen - gemiddelde score 4.91 uit 5
Laat een beoordeling achter
Joyce op 2024-07-21 12:40:32:
Ik heb nog nooit zulke harde werkers meegemaakt! Ik heb hier heel veel respect voor. Het is ongelooflijk wat dit team in enkele dagen aan werk voor mij heeft verzet. Het zijn hele vakkundige mensen. Ze houden zich aan alle afspraken die er van te voren zijn gemaakt. Het zijn ontzettend lieve mensen. Alles gebeurt netjes in overleg. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen. Zelf zal ik in de toekomst zeker meer klussen door hun laten uitvoeren. Ik ben ontzettend blij dat ik kennis heb mogen maken met dit geweldige team! Ik ben ze ontzettend dankbaar voor alles wat ze voor mij hebben gedaan!
Nikki Franken op 2024-06-25 17:52:39:
Sympathiek en betrouwbaar bedrijf, goed communicatie (zelfs op zondag!), snelle en complete ontruiming van de eengezinswoning van mijn overleden moeder, en dat tegen een nette prijs. Hartelijk dank!
Cathrin op 2024-06-23 21:59:56:
Zeer tevreden met de service. De spullen zijn zorgvuldig verwijderd, zodanig dat er geen schade ontstaat. Alles bezemschoon achtergelaten, inclusief de berging. Het appartement is zelf gedweild. De schimmel rond the keukenaanrecht is helemaal verwijderd en het rand is opnieuw gekit. De behang op een lastige hoek is goed hersteld. Ook compliment voor de goede communicatie. Twijfelgevallen zijn eerst telefonisch verhelderd voordat het werk wordt voortgezet. Ik krijg daarnaast altijd snelle en heldere antwoord op mijn vragen.
Lieza op 2024-06-17 10:17:10:
In de avond een email gestuurd en meteen gebeld ( - :. Een heldere offerte met wat de werkzaamheden zijn en een reële prijs en alles is snel geregeld. Tijdens de dag zelf, komt er een leuk energiek stel mannen die goed op elkaar zijn ingespeeld en snel en vakkundig werken. Het appartement is leeg en schoon opgeleverd, wij zijn letterlijk ontzorgd en een volgende keer zal ik 24/7 zeker weer benaderen.
hans Fonkert op 2024-05-27 15:39:24:
Duidelijke afspraken gemaakt. Ze zijn alles nagekomen op een vakkundige en plezierige manier. Heel tevreden over dit bedrijf. Zeker een aanrader!
Brenda Leeuwrik op 2024-05-26 10:26:38:
Top geregeld! De woning en schuur van mijn vader is helemaal leeg gehaald volgens afspraak. Fijn en vriendelijk team die ook met je mee denken. Echt een aanrader!!
Cora Kastelein op 2024-04-15 14:46:49:
Van begin tot einde zeer kundig en professioneel aangepakt. Mijn zoon zijn flat volledig leeg gemaakt, tapijt verwijderd en schoongemaakt. Helemaal niets op aan te merken, kan het iedereen aanbevelen!!!
Mdk op 2024-04-13 11:33:37:
Er wordt van te voren een afspraak gemaakt met je om te kijken en alles door te nemen ,krijg gelijk duidelijk in beeld wat de kosten zijn en wordt op die betreffende dag goed en netjes werk afgeleverd . Mocht het in de toekomst weer nodig zijn ,zou ik het zeker weer bij hun doen .
Roos van Bavel op 2024-02-13 18:53:12:
24/7 ontruimingservice heeft voor ons het appartement van mijn moeder ontruimt en heel netjes opgeleverd. Aardige mensen en prettig contact. Duidelijke uitleg en heldere offerte. Op vragen kregen we heel snel antwoord. Ze denken echt met je mee. Zeker een aanrader.
Marinka op 2024-02-07 12:59:33:
Een aanrader!!!!! De intake (op locatie) en opstellen van de offerte is transparant en wordt goed uitgelegd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. We hadden er niet op gerekend maar voor ons heel fijn dat de ontruiming ook op korte termijn ingepland kon worden. Het gehele ontruimingsteam was vriendelijk, beleefd en zeer behulpzaam. En zelfs meer dan dat. Gemaakte afspraken worden goed uitgevoerd en nagekomen. Wij zijn meer dan tevreden.
Bergmann op 2024-02-05 20:11:57:
Erg fijn bedrijf met dito mensen. Van inventarisatie voor de offerte t/m de daadwerkelijke ontruiming is alles heel correct en netjes afgehandeld. De mensen zijn erg prettig in de omgang en communiceren omtrent de voortgang in het gehele traject. Op beide afspraken keurig op tijd verschenen. De daadwerkelijk ontruiming is vlekkeloos verlopen en de mensen hebben het te ontruimen huis perfect opgeleverd. Wij zijn enorm blij met de geleverde service .
Ramon Sijpestijn op 2024-01-04 20:14:58:
Hele zolderverdieping ontruimt, offerte vooraf,heldere communicatie en netjes opgeleverd.Aanrader!
Kees op 2023-12-19 18:53:12:
Super zoals het gegaan is. Dinsdag contact, woensdag offerte, donderdag ontruiming. Netjes opgeleverd.
Taskin op 2023-12-19 17:13:29:
We zochten iemand voor een spoedopruiming en kwamen op 24/7 uit. Snelle reakrie en alles is perfect geregeld! Aanrader!
Bertus op 2023-12-19 16:11:15:
Goede service, ook met aanpassing van de offerte wordt attent gereageerd en de woning is netjes opgeleverd.
Hetty Nijmeijers op 2023-11-24 17:48:08:
Vanaf eerste contact tot afronding werkzaamheden snelle en vakkundige service. Top!
Joyce Brons op 2023-10-06 08:41:35:
Vrijdag gebeld en op dinsdag is er al gestart. Dat was geen enkel probleem en we werden meteen ontzorgt. De boedel moest naar twee locaties verhuisd worden, behang en vloer verwijderd van een appartement rond de 80m2 en verder schoon opgeleverd voor de woningbouw. Bij de oplevering waren ze zelf ook aanwezig en ondertussen kregen we foto's toegestuurd en was er fijn contact. Super! We hebben als kantoor vaker met ontruimingen te maken en zullen dit bedrijf absoluut aanbevelen.
A.Sawade op 2023-01-20 18:57:03:
Super service. Makkelijk en direct contact. In overleg is er veel mogelijk. De ontruiming kon snel geregeld worden. Er is keurig gewerkt en binnen een paar uur was het hele appartement bezemschoon. Ik raad een ieder aan om met dit bedrijf in zee te gaan.
B.F.M. Hilst op 2023-01-20 16:57:18:
Het was een hele grote klus maar het team van 24/7 heeft het prima geklaard. Dank daarvoor!
Margreet op 2023-01-16 15:28:06:
Perfecte service, zeer tevreden!
Erik van Dijkhorst op 2022-11-23 15:55:16:
Uitstekende service en ontruiming op zeer korte termijn. Marco en team, jullie zijn Toppers!
Pieter Stallinga op 2022-11-14 16:38:56:
Marco, Bedankt voor de hulp en respectvolle ontruiming van het appartement van mijn vader.
Jan op 2022-11-08 18:03:01:
Na de verhuizing van onze ouders naar een aanleuning woning, was het zaak het ouderlijk huis leeg danwel gereed te maken voor verkoop. Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een offerte. De afspraak voor het ontruiming niet lang daarna. Uiterst vriendelijk, punctueel en vooral ontzorgend hebben Marco (en de mensen wiens namen mij inmiddels ontschoten zijn) een klus geklaard waar we tegenop zagen. Met dank.
Jos op 2022-10-10 18:29:43:
Marco, bedankt. Samen met je team uitstekend gewerkt. Erg fijn.
Werner op 2022-09-21 16:59:23:
Je kunt geen betere mannen krijgen als je gaat verhuizen en van oude spullen af wilt. Vriendelijk, snel, alles volgens afspraak. Top, dankjewel. Rik en Janet Werner
Jos Beckers op 2022-09-05 14:00:34:
Appartement in Kerkrade netjes ontruimd. Doen wat afgesproken is. Snelle service. Bedankt Heren.
Sturkenboom op 2022-07-23 14:26:10:
Wij zijn heel erg blij met Marco en de mannen van 24/7. De communicatie verliep probleemloos. Ze hebben ook precies gedaan wat ze beloofd hadden. 24/7 betekent ook echt 24/7 reageren. In ons geval ging het om een ontruiming van ons ouderlijk huis in verband met de verkoop van dit huis. Ze hebben het bezemschoon achtergelaten en hebben dit prima uitgevoerd. Wat ook leuk is dat 2,5 procent van het factuurbedrag naar een goed doel gaat. Wij kunnen ze van harte aanraden!
nelleke wortman op 2022-06-30 07:43:50:
Marco en mannen, fantastisch gedaan. Jullie hebben ons veel werk uit handen genomen. Alles zag er keurig uit. Nogmaals bedankt voor de goede service.
frans sijmons op 2022-06-27 12:11:21:
alles keurig geregeld , nette mensen .
Ronnie De Keijzer op 2022-06-16 15:06:02:
Ik ben zeer tevreden binnen een week na afspraak werd mijn huis ontruimt. Er werd snel en zeer zorgvuldig gewerkt zo dat alles zonder schade bleef ook werd het huis netjes achtergelaten.
Martin op 2022-04-27 10:57:59:
Binnen 2 werkdagen na afspraak zorgkamer correct en netjes ontruimd. Zeker aan te bevelen.
C Williams op 2022-04-26 22:25:25:
We werden goed geholpen door Marco en team. We zijn erg blij met de service die ze hebben geboden. Goede communicatie en snelle service. Ik zou hun diensten zeker aanbevelen.
Ingrid op 2022-04-25 19:22:17:
3 weken geleden hadden wij de offerte afspraak en afgelopen donderdag heeft 24/7 het huis van mijn moeder die verhuisd is naar een verzorgingshuis in Wormerveer ontruimd. Prima op tijd, netjes, correct en discreet is alles door de 4 mannen in een halve dag ontruimd. Wij raden 24/7 nu al aan bij mensen die ons vragen hoe het gegaan is! Nogmaals bedankt mannen!
Brian van der Oord op 2022-03-30 15:10:21:
Heel erg tevreden. Na een kleine uitleg ingevuld te hebben op de website,meteen een terugkoppeling.afspraak gemaakt.samen met de ontruimer een offerte opgemaakt en een paar dagen later gingen ze al aan de slag.ik werd gebeld toen ze klaar en na een inspectie helemaal tevreden.kortom goede uitleg duidelijke afspraken,goede prijs en bovenal kwaliteit en service.
Jan Hendriks op 2022-03-10 21:08:44:
Op vrijdag 4 maart is het appartement in Druten van mijn overleden moeder leeg gehaald en opgeleverd door 24/7 Ontruiming &service. 4 man sterk kwamen op de afgesproken tijd en hebben keurig werk afgeleverd. Dit bedrijf is voor iedereen aan te raden. Met vriendelijke groet, Jan Hendriks.
Heidi op 2022-02-25 19:49:33:
Zowel verhuizing, als ontruiming hebben ze voor ons verzorgd. Ze reageren keurig, snel en correct. Medewerkers waren allemaal zeer vriendelijk
kees ten broek op 2022-02-24 14:45:06:
prima uitgevoerd werk, alles volgens afspraak en ruim op tijd.
Kitty langenhorst op 2022-02-09 14:28:16:
Geweldig bedrijf zeer professioneel ontruiming zeer snel en erg netjes gedaan
Jolanda op 2022-02-07 19:24:56:
Van te voren goed contact gehad en supersnel een nette offerte ontvangen. Na een datum gepland te hebben is er een team mensen 1 dag bezig geweest. Alles is netjes afgevoerd, het huis is netjes opgeruimd en schoon achter gelaten. Zeer zeker aan te bevelen aan iedereen!
Luiten op 2022-02-02 16:45:14:
Ik heb de woning van mijn vader door 24/7 ontruiming laten verzorgen. Het was een verademing dat ik de ontruiming van de woning aan dit bedrijf kon overlaten. Als ik vragen had en ik stuurde een bericht kreeg ik ook altijd snel antwoord. Ik ben meer dan tevreden over de service!
Weijland op 2022-01-24 13:40:20:
Zeker aan te bevelen.Een dag verhuisd van huis naar appartement.Een dag later alle resten afgevoerd en het huis keurig achtergelaten.Complimenten voor Marco en zijn team.
Johann op 2022-01-20 15:15:28:
Alles zeer vlot verlopen, het appartement netjes volgens afspraak achtergelaten.
Jack de Bruijn op 2022-01-19 11:32:35:
Zeer hard werkend team, dat goed op elkaar is ingespeeld. Efficiënt, snel en zeer precies de ontruiming van het huis van mijn vader uitgeruimd en naar de wens van de woningcooperatie opgeleverd. Met een goede offerte en uitwerking daarvan. Groot compliment en zeer aan te bevelen.
Margreet op 2022-01-15 16:26:03:
Comform offerte werd de afgelopen week in 1 dag de gehele flat ( drie hoog) met zolder en grote berging met behulp van een verhuislift ontruimd door Rob, Said, Marco, Levy en Rowdy. Ook de vloerbedekking en de lampen werden verwijderd, kroonsteentjes geplaatst. Het is geheel bezemschoon opgeleverd in prettige sfeer. Wat een zorg minder, dat was ons zelf nooit gelukt. Bedankt mannen!
Paula Pieters op 2021-12-30 13:49:33:
Erg fijne dienstverlening snel en professioneel. Duidelijke prijs en mooi dat de offerte via aangeleverde foto's opgemaakt kon worden. Dat scheelt weer een extra ritje, als een kamer binnen 5 dagen moet worden opgeleverd. De heren werken vakkundig en beschikken over de juiste apparatuur en de woning is veegschoon opgeleverd. Dank je wel Marco.
Alblas op 2021-11-25 16:09:00:
Erg goed bedrijf. Duidelijke afspraken, die ook worden nagekomen. Woning geheel ontruimd en keurig achtergelaten. Ontzettend blij mee.
Karel op 2021-11-02 12:31:15:
Dit bedrijf is zeker aan te bevelen. Offerte was snel binnen en voor een goed bedrag is het huis ontruimt. Daarnaast is het personeel erg behulpzaam en vriendelijk.
Marrie Lensen op 2021-10-26 17:10:58:
Prima verlopen, correct, plezierig en alles vlgs afspraak!
siebelink op 2021-10-25 14:53:11:
alles is prima volgens afspraak verlopen. Een fijne hulp in lastige tijden.
Luuk op 2021-10-24 14:11:49:
Wat een prima partner in tijden dat je even geen zorgen over het leeghalen van het huis wilt hebben. Ze komen prima hun afspraken na. De prijs is ook de prijs en het contact is prima. Ik kan ze alleen maar aanbevelen.
Dinnessen op 2021-10-12 15:46:46:
Goed en snelle ontruiming
Koning op 2021-09-27 19:38:06:
Wat een geweldig bedrijf!! Super vriendelijke en behulpzame medewerkers, en wat kunnen ze hard werken! Zowel de opruiming als verhuizing zijn prima verlopen. Verhuizen is niet bepaald een feestje, maar met de mannen van 24-7 wordt het toch een heel klein beetje een feestje :). Bedankt mannen voor jullie geweldige inzet!!
Smit op 2021-09-17 11:07:27:
Alles prima verlopen, mensen waren op tijd en het appartement is volgens afspraak opgeleverd.
Jorgen op 2021-09-02 14:52:27:
Goede communicatie, komen afspraken na en ontzorgen. Waren van te voren heel duidelijk over de kosten en de werkzaamheden. Reageren snel op vragen of opmerkingen. Alles uitgevoerd volgens afspraak. Heel fijn
Ellen van den Brekel op 2021-08-30 18:33:16:
Hele goede service. Deskundig, snel, netjes ,vriendelijk en betrouwbaar.
Dieuwertje op 2021-08-13 19:04:48:
Wat een service! Meer dan tevreden. Ontzettend snel, behulpzaam en enorm begripvol. Goede communicatie en met heel veel respect. Ontzettend veel respect ook voor jullie. Nogmaals, heel veel dank! Jullie hebben mijn naasten een nieuw leven gegeven.
Eijkelestam op 2021-08-10 15:38:37:
Snelle service, vriendelijke contacten, behulpzaam personeel. complimenten voor het team van ontruiming en service
Van der Wielen op 2021-08-02 12:06:44:
Vooraf snel een overzichtelijke offerte ontvangen. Waren op tijd en hebben snel, efficiënt en rustig gewerkt. Betrouwbaar, netjes en vriendelijk. Marco en zijn mannen zijn een aanrader. Gewoon inschakelen, binnen een paar uur waren ze klaar. Als je dit soort klussen zelf moet doen, duurt het veel langer.
Albert op 2021-07-31 19:15:00:
Na overlijden van mijn moeder heeft 24/7 mij geheel ontzorgd: een deel van de meubels bij mij thuis gebracht, appartement ontruimd, prikborden, spiegels, planken aan de muur verwijderd, gaatjes gedicht, laminaat verwijderd, schoon opgeleverd en eindinspectie van de verhuurder bijgewoond. En dat alles op korte termijn, zodat de huur tijdig kon worden opgezegd. Top.
Sleebos op 2021-07-16 13:51:43:
prima en snel ontruimt!
De Lange op 2021-07-08 20:50:57:
Zeer tevreden, mannen hebben keihard gewerkt, zeker aan te bevelen
Jansen op 2021-07-01 21:37:34:
Duidelijke afspraken. betrouwbare mensen. snelle service. contactpersoon altijd goed bereikbaar.
Jansen op 2021-06-28 12:43:25:
Super goed geregeld en snel alles Opgeruimd ben zeer tevreden
Molenaar op 2021-06-25 19:01:26:
Een hele goede service. Ook een goed contact via bellen, whats app of email Snel een datum kunnen plannen. De werkzaamheden zijn prima uitvoerd, erg tevreden met de mannen
Monique op 2021-06-22 00:10:54:
Dank voor de prima en zorgvuldige service. Gebeurt respectvol en in overleg ook tijdens de ontruiming en schoon opleveren van de huurwoning. Snelle service en heldere afspraken. Woning wordt schoon en netjes afgewerkt afgeleverd klaar voor nieuwe bewoning. Eerlijke prijs.
Sofam op 2021-06-16 10:34:47:
Heel erg aan te bevelen. Snel een offerte, prima prijs, keurig op tijd, flexibel, harde werkers. Ik was er heel erg blij mee hoe ze ons kantoor verhuisd en ontruimd hebben.
Van Brummelen op 2021-06-14 15:11:31:
Contacten voorafgaand waren snel en goed. Ontruiming geheel volgens afspraak. Zeer tevreden, dit bedrijf is zeker aan te bevelen!
Vink op 2021-06-08 09:18:23:
Aardige medewerkers, snelle werkers . Schoon opgeleverd ,TOP aanrader
Patrick op 2021-06-01 16:08:03:
Ondanks de korte tijd heeft 24/7 de klus geklaard. Blij dat ze op zo'n korte termijn tijd vrij konden maken. Hardwerkend bedrijf, petje af. Aanrader.
van Dijk op 2021-05-29 14:25:28:
Vriendelijke mensen. Harde werkers en erg behulpzaam. Snelle en goede service. Echt een aanrader.
Ed op 2021-05-24 16:38:07:
Goede en snelle afhandeling. Neemt hoop zorg en tijd uit handen, duidelijke communicatie
Marinus van Herk op 2021-05-12 09:20:27:
Heb de medewerkers van dit bedrijf als zeer prettig ervaren bij de ontruiming van mijn moeder haar seniorenwoning. Harde werkers en leveren de woning in topconditie op. Ik kan ze van harte aanbevelen. Gewoon TOP!
Marion op 2021-05-05 12:59:02:
Die mannen zijn zo gedreven, vriendelijk en vakkundig!! Fantastisch, absoluut een aanrader!
van nunen op 2021-05-03 20:52:22:
Zeer tevreden over de ontruiming van het appartement. Ik beveel hun heel erg aan. Goede service en werken heel erg netjes. We zijn zeer tevreden, Groetjes Marjo.
peter faas op 2021-04-15 12:23:12:
De woning van mijn moeder ontruimt alles prima verlopen. Alles op de afgesproken tijd netjes alles opgeruimd .heel correct personeel leuke jongens niets was ze te veel Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Marco Bijl op 2021-04-14 05:44:13:
Heel goed en professioneel geholpen. Ter plekke werden nog wat extra dingen opgepakt, fantastische service. Een dikke 10 van ons!
Elly op 2021-03-16 05:53:23:
Wat een fijn team die zo'n grote klus in een dag hebben geklaard. Een topprestatie. Bedankt voor jullie hulp en zeker het aanbevelen waard.
Sonja op 2021-03-12 21:33:41:
Topservice. Ondanks de grote afstand precies optijd. In stromende regen met storm wind gewoon doorwerken. En de uitgesorteerde kamers waren zo leeg! Netjes opgeleverd, leuke praatjes en veel begrip. Top service die meedenken. Ook netjes dat soms gevraagd werd of spullen echt weg moesten en dat dus niet alles klakkeloos weggehaald werd. Heel tevreden, en mocht het nodig zijn schakelen we ze weer in!
Benno Renaud op 2021-02-12 12:13:08:
De kleine verhuizing vooraf is goed en vlot verlopen. En de ontruiming later is tot tevredenheid van de huisbaas/verhuurder VESTIA uitgevoerd. Dus wij kunnen 24/7 Ontruiming ook aanbevelen.
Mirjam Schulp op 2021-02-10 17:15:16:
Nette, vlotte mannen, met zorg zolder opgeruimd. Goed kwaliteit/ prijs verhouding. Komen afspraken na. Zorgvuldig
Mikkers op 2021-01-31 12:17:34:
Voor het ontruimen van de woning van een vader van een goede vriendin van ons hebben wij 24/7 ontruiming & service in de hand genomen en het bleek een zeer goede keuze. De offerte werd snel gemaakt en de uitvoering was naar grote tevredenheid, waarbij ook oog was om spullen een 2e plek te gunnen en daarbij weer anderen te kunnen helpen. Er werken hele correcte mensen. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.
Corien Matson-Cevat op 2021-01-22 18:45:41:
De mannen hebben zowel de verhuizing van mijn moeder naar het verzorgingstehuis, als de ontruiming van haar appartement voor hun rekening genomen. Je komt snel met ze in contact, ze begrijpen, door hun ruime ervaring en expertise, exact wat je nodig hebt en vraagt. Bovendien werken ze snel en efficiënt. Hun service heeft er voor gezorgd dat een emotioneel en lichamelijk zware klus, toch is geklaard. Dit alles tegen zeer redelijke prijs. Ik kan iedereen die voor eenzelfde situatie komt te staan, aanraden deze service in te schakelen. En ze zijn nog eens aardig ook!
Omar Brunt op 2021-01-11 14:26:17:
Na het overlijden van onze vader moest het huis leeg. 24/7 ontruiming kon snel komen kijken en hadden aan weinig woorden genoeg om een -goede!- offerte op te stellen. Aardige professionele jongens. Toen bleek dat op de afgesproken dag een kink in de kabel kwam konden ze het super flexibel verzetten. Ook even de sleutel ophalen omdat ik niet wist of ik er op de dag zelf op tijd kon zijn draaiden ze hun hand niet voor om. De ontruiming is keurig uitgevoerd, zelf waren ze attent en hebben wat laten staan wat inderdaad niet weg moest, kortom, 1 en al lof. Het was een plezierige ervaring om dit stukje voor de verandering heerlijk onbezorgd over te kunnen laten aan iemand anders. Het had echt niet beter gekund. Kan niet anders zeggen dan: aanrader. Bedankt nog.
Verheijdt op 2021-01-11 13:38:42:
Voor het ontruimen van de woning van mijn schoonmoeder hebben wij, door de goede reviews, 24/7 ontruiming & service in de hand genomen en het bleek een zeer goede keuze. De offerte werd snel gemaakt en de uitvoering was naar grote tevredenheid, dus we raden dit bedrijf zeer zeker aan.
Chris de Rijk op 2021-01-08 20:22:09:
Prettig contact en duidelijke uitleg met een eerlijke offerte en een vast overeengekomen bedrag. Afhandeling en oplevering vlot en netjes. Wij raden dit bedrijf aan.
Sylvia op 2020-12-25 22:31:54:
Wij zijn erg goed geholpen door Marco en zijn team. Zij hebben een appartement in verwaarloosde staat opgeruimd en terug gebracht in de oorspronkelijke staat. We zijn erg blij met hun snelheid en prettige manier van werken.
Melskens op 2020-12-23 11:57:58:
De ontruiming is na het maken van de offerte in goed overleg gedaan. Het leeg opleveren van de flat nadat onze tante is verhuisd naar een verzorgingshuis was voor ons niet goed uit te voeren maar goed voor ons gedaan, bedankt.
Karseboom op 2020-12-17 13:22:08:
Hiermee wil ik alle werknemers hartelijk bedanken voor de geweldige prestatie dan wel hulp dan wel steun om de grote vol staande alleenstaande woning van mijn tante van 93 jaar en welke geheel ondergelopen was door een lekkende verwarmingsketel te ontruimen en te reinigen. Tevens het fatsoeneren van de gigantische tuin was ook geen probleem. Het is mij gebleken dat dit bedrijf hart voor de zaak heeft en kan en weet aan te pakken .
Sonja Bruinsma op 2020-11-30 18:14:26:
Na het overlijden van mijn moeder moest het huis in Rijsenhout schoon worden opgeleverd, door de hectische tijd die wij achter de rug hadden hadden wij hier niet de kracht meer voor en hebben 24/7 ontruiming en service ingeschakeld. Medewerkers zijn erg aardig en hebben het professioneel aangepakt. Ik raad dit dan ook iedereen aan! Vriendelijke groet Sonja Bruinsma / Texel
Erwin Mulders op 2020-11-16 18:36:21:
Prima en snelle service
Mike op 2020-11-15 08:46:09:
Vriendelijke en flexibele mannen die flink doorwerken. Aanrader!
Liesbeth Warmerdam op 2020-11-13 19:13:37:
Snelle en professionele service. Prijs kwaliteit ook zeker in orde. kortom, heel fijn dat wij deze moeilijke (emotionele)klus aan jullie konden uitbesteden!
Ingrid Willems op 2020-10-29 16:01:32:
Zeer tevreden! Snelle reactie en actie, no-nonsens, flexibel, harde werkers, grondige aanpak. Afstand geen probleem. Zeer redelijke prijs. En ook nog vriendelijk ook! Dank Marco en Said! Ik raad iedereen jullie aan.
Aart de Ruiter op 2020-09-20 13:49:59:
Nadat mijn moeder is opgenomen in een Verpleeghuis, moest haar flat worden leeg gehaald. Via internet heb ik de reviews van 24/7 gelezen en Marco gebeld voor een offerte. Prettige communicatie en een eerlijk verhaal inclusief heldere afspraken. Marco en het team zijn prettig in de omgang en leveren perfect werk af! Inmiddels heb ik diverse mensen gesproken uit de flat waar mijn moeder woonde en deze mensen waren onder de indruk van deze goed georganiseerde ontruiming! Tevens hebben zij weinig last ondervonden van de ontruimingswerkzaamheden. Daarnaast is de vriendelijkheid ook door de bewoners van de flat opgemerkt en ik heb een aantal keren de naam van 24/7 door moeten geven. Kortom: super werk afgeleverd en enorm bedankt!
Amer op 2020-07-26 18:43:38:
Snelle reactie, kwam op het moment dat ons uitkwam. Komt afspraken na, prettig om mee samen te werken. Hebben de werkzaamheden naar onze tevredenheid uitgevoerd .
Bosdijk op 2020-07-20 18:25:56:
Snel, vakkundig en grondig ontruimd, flexibel en goede service! Ik ben zeer tevreden.
Henk Sas op 2020-07-06 18:50:48:
Heel snel de offerte kwam op zondag en de zelfde dag een offerte, en het ontruimen erg netjes
Andeweg op 2020-06-25 20:55:23:
'PERFECT WERK AFGELEVERD EN ZEER AARDIGE MANNEN. KAN MARCO EN ZIJN MANNEN AAN IEDEREEN AANBEVELEN. SNELLE WERKERS EN DOOR EN DOOR BETROUWBAAR. DIKKE DUIM!'
Myrna op 2020-06-23 09:45:07:
Contact verliep snel en soepel en op de gewenste datum in 1 dag de woning en tuin leeggeruimd. Erg dankbaar voor de snelle service en het goede duidelijke vriendelijke contact.
Koning op 2020-06-17 13:25:32:
Onze vader moest verhuizen naar een kleinere woning. Het huis waar hij 40 jaar in heeft gewoond, moest nagenoeg helemaal casco opgeleverd worden. Een flinke klus, waar wij als een beer tegenop zagen. Marco is langs gekomen (op zondag!), het huis bekeken, offerte gemaakt en na 1,5 week stond de afspraak al. Alles (ook spullen die niet mee naar de nieuwe woning moesten) werd netjes afgevoerd, vloeren en de trap werden kaal opgeleverd, raamdecoratie eraf etc etc. Top werk van deze jongens. Wij zijn er ontzettend blij mee, we hadden dit niet zelf kunnen doen (of willen doen...). Bedankt!
ML Vree op 2020-06-11 17:10:17:
Ontruiming perfect geregeld: Inboedel deels verhuisd, deels naar het afvalbrengstation. Vloerbedekking verwijderd. Flexibel en snel met het maken van afspraken, wilde zelfs op zondag komen ! Afspraken keurig op tijd nagekomen.
mark van de ven op 2020-06-05 13:32:02:
goed en netjes gewerkt
Frank V op 2020-05-18 23:36:30:
Na het overlijden van mijn vader zelf aan de slag gegaan maar zag al snel de bomen door het bos niet meer. Na wat zoeken op internet contact opgenomen met 24-7 ontruiming & service. Erg tevreden over het geleverde werk, goed contact en alles is netjes zoals afgesproken verzorgd. Snelle service wat erg fijn is in moeilijke tijden. Mannen Bedankt !!!
Jos van Keeken op 2020-05-03 21:01:01:
Deze mensen verstaan hun vak. Werken snel, volgens planning en met respect voor het huis dat leeg moet. Ze nemen je dus veel werk en zorgen uit handen. Niet duur en ook nog erg aardig.
Bruin op 2020-04-23 11:01:35:
Wij zijn prima uit de brand geholpen door het team van 24/7 ontruiming &service eind maart omdat mijn ouders op zeer korte termijn van een appartement moesten verhuizen naar een woon-zorgcomplex. De verhuizing en het leegruimen van het appartement is naar volle tevredenheid verlopen ondanks de beperkingen door de corona maatregelen.
Vermaire op 2020-03-27 15:28:07:
Vriendelijke, nette mensen die weten wat ze doen.
Jouy en Co op 2020-03-17 15:28:01:
Omdat ons bedrijf verhuist is, hadden we veel afval wat afgevoerd moest worden. Wij hebben contact gezocht met 24/7 en dit verliep soepel en vlot ook konden we meteen een afspraak om het afvoeren van het afval inplannen. de werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals besproken. 24/7 is een echte aanrader en wij zullen jullie zeker aanbevelen. Bedankt
Wever op 2020-03-13 17:08:12:
Goed contact en afspraak. Accuraat en netjes. Goede prijs/kwaliteit
Wever op 2020-03-13 16:57:33:
Snel en accuraat. Goede prijs kwaliteit
jumpskillz op 2020-03-10 16:02:19:
Na de verbouwing van onze hal, hadden wij veel spullen wat niet meer nodig was en ook snel afgevoerd moest worden. Na contact opgenomen te hebben met 24/7 ontruiming & service, konden ze binnen 2 dagen de werkzaamheden inplannen. Bedankt voor de hulp mannen. Zeker een aanrader.
Hartman op 2020-03-06 15:35:50:
Wat een geweldig team zeg. Wat een klus hebben jullie moeten klaren, 6 hoog met een lift die je iet mag gebruiken. Door de ladder lift in te zetten, is alles perfect verlopen. Wij hadden niet verwacht dat jullie dit in 1 dag konden doen. Mochten wij ooit nog een verhuizing of ontruiming moeten doen, zullen wij zeker weer contact met jullie opnemen bedankt voor alles. Jullie zijn top.
René Scholte op 2020-02-26 12:49:57:
Ons bedrijfskantoor is gesloten. De medewerkers van 24/7 hebben fantastisch en onzettend hard en snel gewerkt. Materialen en meubilair verhuist van het kantoor naar kantoor in Duitsland en alle voorraad plus computers en archief vernietigd. Uitstekend werk, ontzettend blij met de manier waarmee er met mij en met de opdracht is omgesprongen. Super service!!
R Marcus op 2020-02-06 23:22:37:
Fijne mensen. Snel, bekwaam, attent en stipt. Zeker een aanrader.
Krijger op 2020-02-01 19:06:10:
Top service! Goede club Leveren goed werk. Afspraak is afspraak Leuk in contact Respectvol
Mertens op 2020-01-09 13:50:19:
Fijne en snelle service Hebben precies gedaan wat belooft was.
Van der ven op 2019-12-23 20:29:03:
Het huis van mijn opa is gisteren ontruimd door de mannen van 24/7 ontruimingservice. Wat een harde werkers! Met respect voor de spullen werken zij netjes en snel. Wij hadden haast en zij hebben dan ook alle moeite gedaan om het huis op tijd voor ons te ontruimen. Marco en Said ons dank is groot en wij zullen jullie ook zeker aanraden bij anderen.
Kay Lie op 2019-12-20 15:09:23:
Wij gingen stoppen met ons restaurant hierdoor moest de winkel weer helemaal casco volgens de richtlijnen van de woningbouw opgeleverd worden. Na een afspraak te hebben gemaakt met 24/7 ontruiming & service en de opzichter wisten de mannen wat ze moesten doen om de winkel weer optimaal te krijgen. Alles leeg, muren gestuukt, buiten ruimte leeg, spullen verhuizen en wat schoonmaak, niet was te veel voor dit team. wat hebben jullie dit goed gedaan ook de opzichter geeft jullie zijn complimenten. Wij zullen jullie zeker aanbevelen
Van Werven op 2019-12-12 18:13:29:
Geweldig werk van Marco en zijn team. Volgens afspraak uitgevoerd, op tijd en netjes achtergelaten. Aanrader dit bedrijf!
Steenbergen op 2019-09-02 15:03:24:
Wat een klus hebben jullie gehad aan het huis van mijn broer. Ik ben zeer tevreden over hoe de ontruiming verlopen is ook de communicatie verliep zeer vlot. Ik zal jullie zeker aanbevelen en mochten wij ooit nog een klus als verhuizing of ontruiming hebben dan zullen we zeker weer contact met jullie opzoeken. heel erg bedankt.
Lydia op 2019-09-14 21:17:10:
Na bellen met 24/7 kwamen ze dezelfde dag nog langs voor het maken van een offerte. Leeghalen en schoonmaken van het huis was binnen een week mogelijk. Het ging om mijn ouderlijk huis, een hele stap om hier afscheid van te nemen. Het team van 24/7 had hier veel begrip voor, waren erg meelevend en hielpen met alles prima mee! Ik kan ze van harte aanbevelen aan andere mensen!
Hans Hulst op 2019-10-15 17:55:17:
Snel & vakkundig en tegen een alleszins redelijke prijs de woning van mijn overleden vader binnen één werkdag ontruimd en bezemschoon opgeleverd.
Rima op 2019-10-18 08:59:58:
Ik ben zeer tevreden over hoe het ontruiming verlopen is. Alles is goed geregeld,keurig opgeruimd. Lieve mannen die heel goed en hard werkt. Bedankt nogmaals echt Toppers Aanrader
Winia op 2019-10-22 23:31:44:
Huis naar volle tevredenheid bezemschoon opgeleverd. De mannen kwamen sympathiek over en kwamen hun afspraken na.
Burger op 2019-10-29 19:34:39:
Prettig bedrijf en doen precies wat we van tevoren hebben afgesproken!
Burger op 2019-10-29 19:38:26:
Prima bedrijf, deden precies wat er afgesproken was.
Hout op 2019-10-31 18:11:21:
Het leegruimen van het appartement van mijn tante is zeer goed verlopen. Er zijn vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de prijs, het tijdstip en de manier van opruimen. Er is keurig gewerkt en alles is schoon opgeleverd. Het is een absolute aanrader om deze niet dagelijkse klus door deze professionals te laten doen. Marco en mannen nogmaals dank!
Evert van der Vegte op 2019-05-28 20:14:28:
Uiterst professionele aanpak. Medewerkers zijn zeer behulpzaam en hebben het afgesproken werk snel en vakkundig uitgevoerd. Ook prettig dat de medewerkers aanwezig waren bij de eindoplevering van de woning. Zeer tevreden met het resultaat.
op 2019-07-24 08:55:05:
Prima service, alles is netjes achtergelaten ! Zeker aan te bevelen !
Mark Peters op 2019-03-27 18:52:57:
Erg fijn en professioneel contact. Vriendelijke mensen, harde werkers en zeer zorgvuldig in het demonteren en monteren van de meubelen. Goede prijs en kwaliteit. Punctueel en betrouwbaar. We hebben ook de ontruiming aan hen uitbesteed.
Bos op 2019-04-12 09:10:07:
Fijne mannen om afspraken mee te maken, netjes op tijd en harde werkers! Top services!
Melissant van der oord op 2019-04-12 22:47:25:
Super team echt een aanrader niets is te veel gevraagd. Ik zou deze mannen ook een volgende opdracht geven. Heel fijne samenwerking.
Virginia op 2019-01-25 12:48:48:
Al snel een afspraak kunnen maken om de woning te ontruimen van mijn overleden moeder. Alles keurig volgens afspraak gedaan. Mannen hebben prima werk geleverd. Heel tevreden!
Rob op 2019-01-25 19:23:55:
Snelle reactie op aanvraag voor offerte. Flexibele beschikbaarheid. Goed werk en volgens afspraak. Aardige mannen.
M. te Wieske op 2019-02-22 18:38:09:
Zeer goede ervaring. Vriendelijke mensen die goed meedenken. Wij hadden haast en nog dezelfde dag kwamen ze langs om te kijken en een offerte op te maken. De volgende dag kon al ontruimd worden. Heel netjes gewerkt. Top bedrijf.
Harmsen op 2019-02-23 16:42:02:
Zeer alert gereageerd op offerte aanvraag. De ontruiming was een perfecte operatie. Snel, netjes, stil en met oog voor de omgeving.
Mil van op 2019-02-26 11:27:52:
ONTRUIMING EN VERHUIZING VAN MIJN INBOEDEL 24/7 Ontruiming & Service leverde een fantastische prestatie. Een onwaarschijnlijke klus, die binnen een bepaalde tijd moest worden geklaard. Het transport van mijn KUNST collectie plus een deel van mijn inboedel moest worden verhuisd van Utrecht naar Vlieland. En het leegmaken van de woning volgens alle regels van de woningbouwvereniging. Een telefoontje met 24/7 Ontruiming & Service leverde meer op dan ik ooit zou kunnen zeggen. De kracht van dit bedrijf zit hem met name in de zorgvuldigheid en snelheid waarmee ze te werk gaan. De perfecte bereikbaarheid, de telefoon/emailberichten worden meteen afgehandeld. Deze mensen kwamen de zelfde dag nog om alles in kaart te brengen, een offerte te maken en een planning samen te stellen. Een dag voor de verhuizing kwamen ze met een vrachtwagen om alles op tijd en zorgvuldig in te laden. Er was nagedacht over het vervoer van de kunstwerken, heel belangrijk voor mij dat dit op een professionele manier zou plaats vinden. De dag van de verhuizing, mooi op tijd, alleen de laatste dozen werden ingeladen en we waren op tijd bij de boot. En op Vlieland werd alles binnen de geplande tijd keurig op zijn plek gezet. Daarna gingen ze van start met het leeg halen van de woning in Utrecht. Een onwaarschijnlijk grote, zware klus die op tijd moest worden afgerond. En ze gingen door tot alles af was, wat een fantastische indruk heeft dit bedrijf achtergelaten. Ze maken mogelijk, wat ik zelf niet voor mogelijk heb gehouden. Betrouwbaar, keihard werken en doorgaan tot alles op een perfecte en professionele manier is afgehandeld. Dankbaar ben ik met deze mensen van goud en wat hebben ze een grote, in mens grote zorg van me afgenomen. Het is zo’n geweldige ervaring om je hele hebben en houwen uit handen te geven en toe te vertrouwen aan mensen die daarin zijn gespecialiseerd. Ze bestaan nog, mensen die hun vak verstaan en perfect en betrouwbaar werk afleveren. Ik maak dan ook een diepe buiging voor deze mannen ! Marco en Said, wat hebben jullie een super prestatie geleverd en wat ben ik BLIJ. Ga zo door en ik zal deze ervaring delen. 26 februari 2019 Pia van Mil Beeldend kunstenaar
R.B.van Bronckhorst op 2019-02-28 17:21:41:
Uitermate tevreden over de hele gang van zaken en ook de ontruiming. Was een enorme klus maar perfect afgehandeld
op 2019-03-11 15:53:10:
Uitstekend! Heb de gegevens van het bedrijf al doorgegeven aan anderen.
Hunsche op 2019-03-21 20:07:12:
snel geregeld, goede service en de woning keurig opgeleverd! absoluut een aanrader.
van den berg op 2018-10-30 20:41:23:
24/7 ontruiming & service heeft zeer goed werk afgeleverd bij het huis van onze vader. werken netjes en snel komen hun afspraken na en kijken hoe en wat er anders of beter kan, ze denken met je mee. kortom een zeer goede samenwerking gehad. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.
IJzerman op 2018-11-10 20:41:46:
Alle lof voor dit bedrijf. Ontruiming hebben ze top geregeld. Niet alleen denken in geld maar ook in emoties
Wendel op 2018-12-13 15:58:01:
Afspraak was snel geregeld. Ontruiming: prima opgeleverd, keurig opgeruimd en materiaal afgevoerd. Kortom, ik ben erg tevreden. Aanrader!
Hanoeman op 2018-12-17 20:02:15:
Voor een oplevering op korte termijn moest de woning worden ontruimd. Via 24/7 heb ik snel een afspraak kunnen maken en de ontruiming was keurig op tijd gedaan. Zeer tevreden over de goeie service, communicatie en snelle reacties. Zeer aan te raden!!!
I de heer op 2018-12-18 17:27:52:
Goede survice
Joel Montenegro op 2018-12-19 16:05:06:
Meer dan tevreden. Snelle service en lekker adaptief. Wij hadden een moeilijk pand qua opruiming, denk ik, dus ik ben heel tevreden met het resultaat!
Maja van den Berg op 2018-12-20 14:40:08:
Vlotte service en behulpzaamheid, top dat jullie n.a.v. de door onszelf te kleine container met jullie eigen bus nog afval naar de stort hebben afgevoerd. Tip voor volgende keer, meld bij aanvragen aan de klant dat jullie ook een container kunnen regelen. Dank jullie wel voor alle moeite.
Kooij op 2019-01-11 14:14:30:
Prima service. Lieve aardige rustige mannen. Leveren goed werk communicatie top! Aanrader
Simone op 2019-01-11 17:09:13:
24/7 Ontruimingservice: fijne mannen met wie je goede afspraken kunt maken. Ze laten het huis netjes achter. Bedankt voor de prima oplevering!
Schilder op 2018-09-24 19:29:40:
Goede communicatie, netjes op tijd volgens afspraak en uitstekende service. Zeer zeker aan te bevelen.
de Vries op 2018-09-29 13:42:14:
Na het overlijden van mijn vader hadden wij een bedrijf nodig die binnen een aantal dagen de ontruiming in orde konden maken. Na contact te hebben gehad met 24/7 zijn ze gekomen voor een vrijblijvende offerte, wat een vriendelijke mensen en zeer meelevend, 2 dagen later konden ze het huis ontruimen. Alles was goed geregeld hebben de woning keurig ontruimt en schoon opgeleverd. bedankt hiervoor. top!!
R Dooijeweerd op 2018-10-06 10:21:44:
24/7 heeft voor ons de woning van mijn moeder ontruimt. Deze mensen werken snel correct netjes en zeer betaalbaar kortom wij zijn zeer tevreden een echte aanrader gr.Reinier.
Spruijt op 2018-10-18 12:40:04:
Uitstekende communicatie, overzichtelijke offerte. Afspraken correct nagekomen. Prettig zaken doen en zeker aan te bevelen
Hendriks op 2019-05-02 12:38:20:
Namens mevrouw de Wit uit Bergen heeft u voor mij de ontuiming van haar appartement geregeld en uitgevoerd. Ik ben daar zeer over tevreden; de snelle reactie, maken van een afspraak en de accuraatheid waarmee gehandeld en opgeleverd is, hebben mij bijzonder geholpen en zijn er zorgen bij mij uit handen genomen. In dit soort situaties bijzonder prettig. Hartelijk dank hiervoor en mocht ik in de toekomst nog een derglijke actie moeten ondernemen, dan zal ik zeker weer contact met u opnemen.
A.M.Kratz op 2019-04-30 15:29:01:
zeer goed snel en behulpzaam
Amanda Bosma op 2019-04-24 22:47:41:
Zowel de verhuizing als de ontruiming daarna werd vakkundig en snel uitgevoerd. Vakmensen en heel vriendelijk.
Willem op 2019-04-19 08:17:46:
Een hele goede ervaring. Vriendelijke mensen waarmee afspraken zijn te maken (en die ook nagekomen worden). Harde werkers die in 1 dag een hele grote klus hebben geklaard. Erg tevreden over alles en aan te raden!

Plaats een beoordeling

Het is alleen mogelijk om een beoordeling te plaatsen als wij daadwerkelijk een project voor u hebben uitgevoerd. U dient de code welke wij aan u hebben verstrekt in te voeren in het veld code om de beoordeling te kunnen plaatsen.
Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down