Offerte aanvragen

Over 24/7 Ontruimingservice

24/7 Ontruimingservice is een klein en flexibel bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden in Nederland.

 

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in het ontruimen, begrijpen wij als geen ander wat er nodig is om uw ontruiming zorgeloos te laten verlopen.

 

Wij voeren ons werk discreet, snel en professioneel uit. Dat alles tegen een scherp tarief! Overtuig uzelf van de kwaliteit van ons werk en lees de beoordelingen van onze klanten.

 

Wilt u een woning, appartement, seniorenwoning, zorgkamer of opslagruimte laten ontruimen? Wij hebben een enthousiast team dat 24/7 voor u klaar staat. Wij bieden de beste service en nemen u het zware werk uit handen.

Bel ons direct voor een afspraak!

Onze werkwijze

Op het moment dat u contact met ons opneemt voor een ontruiming maken wij een afspraak met u. Op de dag van de afspraak komen wij vrijblijvend naar u toe, uiteraard berekenen wij u geen brandstofkosten of kilometerkosten. Tijdens deze afspraak bespreken wij uw vragen en wensen. Dezelfde dag ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. De prijs die in de offerte staat is de prijs die wij rekenen voor de ontruiming, geen verrassingen achteraf.

Vaak komen wij boedel of goederen tegen die nog bruikbaar zijn. Indien u daarmee akkoord gaat dan schenken wij deze goederen aan goede doelen. De boedel en goederen die niet bruikbaar meer zijn, voeren wij af naar een recyclebedrijf. Wij zijn in het bezit van een NIWO certificaat en zijn bevoegd om de boedel te vervoeren en af te voeren.

24/7 Ontruimingservice steunt o.a.

  • Stichting Ambulance Wens
Direct uw offerte? bel ons!
+31627875835
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down