Offerte aanvragen

Seniorenwoning ontruimen

Een seniorenwoning ontruimen kan een zware belasting zijn voor de betrokken familieleden. Mogelijk is er een naaste van u overleden of moet deze op medische gronden verhuizen naar een zorgkamer of hospice. Een emotionele gebeurtenis die zeker de nodige stress met zich meebrengt. 24/7 Ontruimingservice kan u helpen. Wij zorgen voor het ontruimen van de seniorenwoning, desgewenst kunnen wij u ook ondersteunen met het afvoeren van de boedel. Wilt u geen opslag maar heeft u moeite met het zo maar afvoeren van de inboedel dan kunnen wij kijken of doneren aan een goed doel mogelijk is.

Wenst u onze hulp? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de seniorenwoning of serviceflat en voorzien u diezelfde dag nog van een passende offerte.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming van de vervuilde woning. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op. 

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down