Offerte aanvragen

Woning met spoed ontruimen

Wanneer een woning met spoed moet worden ontruimd komt het vaak voor dat men niet weet waar te beginnen. Neem zo snel mogelijk contact op met 24/7 Ontruiming & Service. Op de dag dat u contact met ons opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij uw wensen door, bekijken wij de woning en voorzien u van een passende offerte. Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct uw woning met spoed ontruimen.

Bel ons direct voor een afspraak!

Bij een spoedontruiming van een woning moet er in een korte periode veel gebeuren. Vaak zijn er naast het ontruimen nog veel andere zaken te regelen, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een ontruiming na overlijden. Wij helpen u graag met andere ondersteunende werkzaamheden zoals het verwijderen van:

vloerbedekking
trapbekleding
gordijnen en gordijnrails
behang
constructies die niet in de opgeleverde woning aanwezig waren zoals bijvoorbeeld inbouwkasten, boekenplanken of tussenmuren.

Indien de woning na de ontruiming opleverklaar moet zijn, kunnen wij ook de benodigde  herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het afwerken van gaten in muren en vloeren, schilderen, witten en het plaatsen van verwijderde muren.

U kunt hieronder ook uw aanvullende wensen invoeren met betrekking tot de spoedontruiming. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

Ontruiming met korting 25p Actie
Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? bel ons!
+31627875835
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down