Offerte aanvragen

Vervuilde woning ontruimen

Steeds vaker zijn er vervuilde woningen in Nederland. Soms ontstaat het door een verzamelwoede, of doordat men het onderhoud van de woning niet meer aankan, bijvoorbeeld na het overlijden van een partner. De vraag om hulp blijft veelal uit door schaamte voor de vervuilde woning. Bij 24/7 Ontruiming & Service is schaamte niet nodig. Wij helpen u graag uw huis weer bewoonbaar te maken. Zit u in deze situatie? Aarzel niet en laat ons u helpen.

Vervuilde woning ontruimen, met spoed? Neem zo snel mogelijk contact op met 24/7 Ontruiming & Service. Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij uw wensen door, bekijken wij de woning en voorzien u van een passende offerte. Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de vervuilde woning ontruimen en schoon en leeg opleveren.

Wij starten met het opruimen van de woning en voeren de boedel af.  Nadat de woning is leeggemaakt wordt deze gereinigd.

Uw woning snel leeg, schoon en bewoonbaar! 

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming van de vervuilde woning. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op. 

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming direct opgeven

Door onderstaande informatie te verstrekken kunnen wij direct een goede indicatie geven van de kosten. U mag dit ook leeglaten en deze gegevens per telefoon verstrekken. Vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


Details ontruiming telefonisch doorgeven

Indien u de details van de ontruiming liever per telefoon doorgeeft , vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down