Offerte aanvragen

Zorgkamer ontruimen

Een zorgkamer ontruimen of de ontruiming van een kamer in een hospice gaat gepaard met het overlijden van een naaste. Vaak moet een zorgkamer binnen 5 tot 7 werkdagen en een kamer in een hospice binnen 1 tot 2 dagen worden leeggeruimd. Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis en dan moet u ook nog de uitvaart regelen. Wij begrijpen dat u dan genoeg aan uw hoofd heeft en u eigenlijk niet wilt nadenken over het leeghalen van de kamer. Wij bieden u hierbij de helpende hand en kunnen u bijstaan in dit proces. De zorgkamer wordt op een professionele en zorgzame manier ontruimd, met respect voor de situatie.  Tevens kunnen wij in onderling overleg bepalen of bepaalde delen van de inboedel aan goede doelen kan worden gegeven.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Op de dag dat u contact opneemt komen wij direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij u wensen door, bekijken wij de kamer en voorzien u van een passende offerte.

Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct de ontruiming voor u starten.

Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming van de vervuilde woning. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op. 

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down