Offerte aanvragen

Grachtenpand ontruimen

Een grachtenpand ontruimen vraagt om een goede planning, de juiste materialen en de benodigde vergunningen. Je kunt niet zomaar de straat blokkeren met een vrachtwagen of een verhuislift. Kortom, een totaal andere aanpak dan de ontruiming van een doorsnee woning.

Geen zin om zelf uw grachtenpand leeg te ruimen en zware meubelen via de trap af te voeren? Neem contact op met 24/7 Ontruimingservice, wij komen direct bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de situatie ter plekke goed te bekijken en u daarna van passende offerte te voorzien. Indien u akkoord gaat met de afgegeven offerte, kunnen wij vrijwel direct uw grachtenpand ontruimen.

Bel ons direct voor een afspraak!

Naast de ontruiming van uw grachtenpand helpen wij u graag met andere ondersteunende werkzaamheden zoals het verwijderen van:

  • vloerbedekking
  • trapbekleding
  • gordijnen en gordijnrails
  • behang
  • constructies die niet in de opgeleverde woning aanwezig waren zoals bijvoorbeeld inbouwkasten, boekenplanken of tussenmuren.

Indien de woning na de ontruiming opleverklaar moet zijn, kunnen wij ook de benodigde  herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het afwerken van gaten in muren en vloeren, schilderen, witten en het plaatsen van verwijderde muren.

U kunt hieronder ook uw aanvullende wensen invoeren met betrekking tot het leegruimen van uw grachtenpand. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming van de vervuilde woning. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

  • grachtenpand
  • Grachtenpand ontruimen lastig
  • Grachtenpand ontruimen Amsterdam

Offerte

Ontruiming met korting 25p Actie
Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? bel ons!
+31627875835
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down