Offerte aanvragen

Woning opleverklaar maken

Heeft u geen zin om uw badkamer in de oude staat terug te brengen voor uw verhuurder?

Een woning opleverklaar maken is een service die 24/7 Ontruimingservice u graag aanbiedt. Denkt u hierbij aan licht sloopwerk,  herstelwerkzaamheden, de woning in de oude staat brengen of juist het opknappen van de woning. Heeft u een huurwoning die weer in de oude staat moet worden hersteld en u heeft geen zin om het behang te verwijderen, het ligbad of de keuken te slopen en de wanden weer af te werken of dat muurtje, dat u destijds met veel plezier te lijf ging met de sloophamer, weer op te bouwen? Geen nood 24/7 Ontruimingservice doet het allemaal voor u én met veel plezier.

Heeft u een woning die verkoopklaar moet worden gemaakt? Heeft u verkoopadviezen meegekregen van de makelaar waarbij de keuken misschien vervangen moet worden, nieuwe tegels het net iets beter doen in deze tijd of is het toch het kleurtje op de muren dat anders moet?Laat het ons weten. 24/7 ontruimingservice bestaat uit een professioneel en enthousiast team die graag deze werkzaamheden uit handen neemt.

Wij bieden u de volgende services aan voor een woning die opleverklaar moet worden gemaakt:

  • Lichte sloopwerken
  • Diverse herstelwerkzaamheden
  • Vervangwerkzaamheden
  • Schilderwerk en witten
  • Behang verwijderen
  • Vloeren verwijderen
  • Trapbekleding verwijderen
Bel ons direct voor een afspraak!

U kunt hieronder ook uw wensen invullen met betrekking tot de ontruiming van de vervuilde woning. Wij nemen na ontvangst van uw aanvraag direct contact met u op.

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming direct opgeven

Door onderstaande informatie te verstrekken kunnen wij direct een goede indicatie geven van de kosten. U mag dit ook leeglaten en deze gegevens per telefoon verstrekken. Vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


Details ontruiming telefonisch doorgeven

Indien u de details van de ontruiming liever per telefoon doorgeeft , vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down