Woning ontruimen? 24/7 Ontruiming & Service
Offerte aanvragen

Bedrijfspand ontruimen

Wij regelen graag de ontruiming van uw bedrijfspand, winkel, magazijn of kantoor. Naast uw bedrijfspand ontruimen kunnen wij ook zaken die u niet meer gebruikt afvoeren. 24/7 Ontruiming & Service is in het bezit van een certificaat van de NIWO. Door dit certificaat zijn wij bevoegd om uw boedel te vervoeren en af te voeren. Wij beschikken over ruime ervaring in het ontruimen van verschillende objecten en gaan altijd discreet en zorgvuldig te werk.

Bedrijfspand met spoed ontruimen, bel 24/7 ontruiming & service

Indien u uw bedrijfspand met spoed wilt laten ontruimen helpen wij u graag. Bel ons direct op +31 618 444 352, veelal komen we dezelfde dag al bij u langs om het werk op te nemen en u van een prijsopgave te voorzien. Indien mogelijk starten wij binnen 24 uur met de ontruiming van uw bedrijfspand of kantoor.

Een bedrijfspand ontruimen, wat kost dat?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de ontruiming van uw bedrijfspand door te nemen en uw verdere wensen te bespreken. Denk hierbij aan het bezemschoon opleveren of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden indien het pand in de originele staat moet worden opgeleverd. Dezelfde dag ontvangt u van ons een offerte via de mail.

Bel ons direct voor een afspraak!

Offerte

envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down