Offerte aanvragen

Bedrijfspand ontruimen

Wij regelen graag de ontruiming van uw bedrijfspand, winkel, magazijn of kantoor. Naast uw bedrijfspand ontruimen kunnen wij ook zaken die u niet meer gebruikt afvoeren. 24/7 Ontruimingservice is in het bezit van een certificaat van de NIWO. Door dit certificaat zijn wij bevoegd om uw boedel te vervoeren en af te voeren. Wij beschikken over ruime ervaring in het ontruimen van verschillende objecten en gaan altijd discreet en zorgvuldig te werk.

Bedrijfspand met spoed ontruimen, bel 24/7 Ontruimingservice

Indien u uw bedrijfspand met spoed wilt laten ontruimen helpen wij u graag. Bel ons op 06 278 75 835, veelal komen we dezelfde dag al bij u langs om het werk op te nemen en u van een prijsopgave te voorzien. Indien mogelijk starten wij binnen 24 uur met de ontruiming van uw bedrijfspand of kantoor.

Een bedrijfspand ontruimen, wat kost dat?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de ontruiming van uw bedrijfspand door te nemen en uw verdere wensen te bespreken. Denk hierbij aan het bezemschoon opleveren of het uitvoeren van herstelwerkzaamheden indien het pand in de originele staat moet worden opgeleverd. Dezelfde dag ontvangt u van ons een offerte via de mail.

Bel ons direct voor een afspraak!

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming opgeven

Indien u direct informatie geeft over de werkzaamheden kunnen wij sneller een goede indicatie geven van de kosten. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down