Offerte aanvragen

Samenwerking goede doelen

24/7 ontruiming & service werkt samen met twee goede doelen. Deze goede doelen zijn Vinyl voor Elkaar en Stichting Ambulance Wens. Hieronder stellen wij beide goede doelen aan u voor:

Vinyl voor elkaar.

Vinyl voor elkaar steunt kinderen, volwassen en gezinnen die net een beetje extra steun en hulp kunnen gebruiken. Wilt u meer weten over Vinyl voor elkaar, neem een kijkje op hun website en zie wat voor moois vinyl voor elkaar al gedaan heeft voor de mensen die dit nodig hebben.

Bezoek website

Stichting ambulance wens. 

Ambulance wens helpt immobiele  terminale patiënten met behulp van een speciaal ontwikkelde ambulance. Wilt u meer weten over Ambulance wens, neem een kijkje op de website en zie hoe belangrijk het is om een laatste wens in vervulling te laten gaan voor patiënt en naaste.

Bezoek website

Hoe helpt 24/7 ontruiming & service?

Bij iedere ontruiming die wij uitvoeren maken wij 2,5% van het factuurbedrag (excl. btw) over aan het goede doel dat u heeft gekozen. Het kost u niets. Uw offerte is en blijft even scherp als altijd. Wilt u meer weten over de hulp van 24/7 Ontruiming & service kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met 24/7 Ontruimingservice.

Direct uw offerte? Bel ons!
+31627875835
homeenvelopephone-handsetsmartphonecrossmenuchevron-down