Offerte aanvragen

Woning ontruimen

Zorgzaam, snel én voordelig uw woning laten ontruimen? Bel ons voor een afspraak, we komen graag bij u langs om de te ontruimen woning te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarna kunnen wij u direct voorzien van een scherpe offerte voor de ontruiming en eventueel aanvullende diensten.

Naast het ontruimen van de woning kunnen wij u ondersteunen met schoonmaken, desinfecteren, kleine onderhouds- en herstelwerkzaamheden zoals: behang verwijderen, witten,  schilderen of bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbedekking en trapbekleding. Wij kunnen u ook helpen bij de verkoop of afvoer van inboedel die u niet wilt meenemen.

Wij kunnen uw woning opleverklaar maken en met uw verhuurder de inspectie organiseren. Desgewenst helpen wij u ook bij het opzeggen van de huurcontracten.

Bel ons direct voor een afspraak!

Naast het ontruimen van woningen bieden wij tevens de volgende ontruimingen aan:

Ontruimen van een appartement
Ontruimen van een kantoor of bedrijfspand
Ontruimen van een zorgkamer
Ontruimen van een grachtenpand
Ontruimen van opslag of bergruimtes
Ontruimen met spoed
Ontruimen van een seniorenwoning​
Ontruimen van een vervuilde woning
Archiefvernietiging

Offerte

Offerte

Uw gegevens

Gegevens ontruiming

Details ontruiming direct opgeven

Door onderstaande informatie te verstrekken kunnen wij direct een goede indicatie geven van de kosten. U mag dit ook leeglaten en deze gegevens per telefoon verstrekken. Vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


Details ontruiming telefonisch doorgeven

Indien u de details van de ontruiming liever per telefoon doorgeeft , vergeet dan niet om uw telefoonnummer te vermelden. U kunt ons ook direct zelf bellen op +31 6 278 75 835


envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down